Anneli Tarvainen


Olen rautalampilainen musiikkipedagogi ja työkuvaani kuuluu Sisä-Savon kansalaisopiston musiikin lehtorin virka, sekä Rautalammin lukiossa musiikin tuntiopettajuus. Opetan tällä hetkellä kansalaisopistossa pianonsoittoa, laulua ja johdan Cantilena -kuoroa, mutta opetettavia aineita ovat myös mm. muskarit, bändit ja lauluyhtyeet. 

Toimin kansalaisopistossa Rautalammin osastovastaavana, sekä Sisä-Savon Sävelet ry:n sihteerinä. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää musiikki - ja kulttuuritoimintaa Sisä-Savossa ja järjestän aktiivisesti koulutuksia, konsertteja ja muita tapahtumia alueella. 

Lukion musiikinopettajana olen innostunut musiikkiproduktioissa ja olen toiminut musiikin ohjaajana/tuottajana 13 erilaisissa musiikkinäytelmissä/musikaaleissa vuodesta 1999 alkaen.

Hyödynnän paljon työssäni musiikkiteknologiaa ja olen toiminut Snellman kesäyliopistossa iPad -kurssien opettajana ja vermeryhmän vetäjänä, luennoinnut tablettitietokoneiden mahdollisuuksista musiikin opetuksessa, sekä osallistunut aktiivisesti iPad -koulutuksiin.
Pystyn myös hoitamaan ääni - ja valotekniikkaa perustaidoilla pienimuotoisissa tapahtumissa. 

Esiinnyn aktiivisesti Rajalliset nimisessä yhtyeessä, jonka musiikkityyli vaihtelee klassisesta rockiin ja esiintymisiä toteutetaan vaihtelevillakin kokoonpanoilla (laulajat, piano, huilu, sello, kitarat, basso, percussiot jne.). Muusikkona ja opettajana haluan jatkuvasti kehittyä ja monipuolistua ja työstän paljon uutta materiaalia niin säveltäen, sanoittaen kuin sovittaenkin erilaisille kokoonpanoille. Vahvuuteni ovat positiivisuus ja iloisuus, innostuneisuus ja monipuolisuus. Nautin työstäni opettajana, mutta vastapainona esiintymiset ja luovat projektit antavat energiaa ja lisäarvoa perustyöhöni.

ansku.tarvainen(at)gmail.com